Wie zijn wij?

Wij willen ons langs deze weg even per persoon voorstellen.

Rees Meuleveld

foto_rees

Mijn naam is Rees Meuleveld en ik ben 43 jaar jong. Ik woon in Hoorn en in mijn dagelijkse werk ben ik beroepsbrandweerman/ medewerker brandpreventie bij de Veiligheidsregio NHN. Mijn werkplek is gelegen op de Nieuwe wal en dat is op fiets afstand van mijn huis.

Mijn specialiteit is mensen leren om in de praktijk om te gaan met brandveiligheid. Het starten van een eigen bedrijf op het gebied van brandveiligheid is altijd mijn streven geweest. Naast mijn werk als Brandweerman werkte ik als freelance instructeur BHV bij Aart Heneweer. Toen Aart met het nieuws kwam te willen stoppen met zijn bedrijf en ons de kans bood om alles over te nemen heb ik geen moment getwijfeld. Zeker toen ik hoorde dat Dirk en Patrick er ook achter stonden hebben we onze krachten gebundeld en zijn per 01-1-2015 de VOF gestart onder onze eigen naam BT-4all.


 

Patrick Laan

foto_patrick

Mijn naam is Patrick Laan en ik ben 41 jaar. Ik woon in Blokker en ben net als mijn mede vennoot Rees als beroepsbrandweerman / medewerker opleiden en oefenen en ook werkzaam bij de Veiligheidsregio NHN.

Het starten van ons eigen bedrijf op BHV gebied is iets moois wat we alle drie graag wilden.

Brandveiligheid en ontruiming is een serieuze zaak. Ik ben er van overtuigd dat we dit met zijn drieën prima weten over te brengen naar de klant.


 

Dirk Koen

foto_dirk

Mijn naam is Dirk Koen en ik ben 48 jaar. Ik woon mijn hele leven al in Schellinkhout en werk nu al 18 jaar als in de Penitentiaire Inrichting Zwaag Hoorn. Ik ben in 1996 bij justitie begonnen als bewaker en ben na de Schiphol ramp gevraagd of ik als adviseur bedrijfsvoering/hoofd BHV mijn carrière wilde voortzetten. Als hobby heb ik 15 jaar bij de vrijwillige bandweer gezeten en bij Justitie kreeg ik de kans om van mijn hobby, mijn werk te maken. In de loop der jaren heb ik mij gespecialiseerd op het gebied van brandveiligheid en EHBO. Na diverse opleidingen gevolgd te hebben ben ik nu een allround instructeur op beide gebieden.

Het verzorgen van instructies op maat en het werken met verschillende mensen spreekt mij enorm aan. Het starten van een eigen bedrijfje op BHV gebied is een droom die werkelijkheid is geworden. Samen met Rees en Patrick weet ik zeker dat het gaat lukken.